Geboortekaartjes

De geboorte van je kindje is een zeer bijzondere gebeurtenis in je leven. Dat verdient een persoonlijke en originele aankondiging bij familie en vrienden. Ik ontwerp met veel enthousiasme en plezier een origineel kaartje naar jullie wensen.

Elementen uit het geboortekaartje van Maia

Hoe werkt het?

Als je besluit mij het geboortekaartje voor je kindje te laten ontwerpen maken we een afspraak via videobellen om je wensen en ideeën door te spreken. Heb je al een scherp idee van wat het moet worden? Of misschien nog helemaal niet? Dat maakt niet uit. Doel van dit gesprek is om je te inspireren en samen een idee te vormen van hoe jouw kaartje er uit zou kunnen zien.

Na het eerste gesprek stel ik een offerte voor je op waarin je precies kunt teruglezen hoe ik het ontwerp aanpak en wanneer ik feedback van jouw kant verwacht. Ook vind je in de offerte de prijs voor het ontwerp terug. Zodra jij je akkoord geeft, ga ik aan de slag.

In het ontwerpproces werk ik met twee feedback ronden. Allereerst ontvang je van mij een schets van de belangrijkste illustraties op het kaartje. Deze krijg je terug om je feedback op te geven. Deze verwerk ik vervolgens in een tweede schets. Ook hierop mag je je commentaar geven. Tevreden? Dan maak ik het definitieve digitale ontwerp van je kaartje.

Zodra je kindje geboren is, zorg ik dat de naam (als deze nog niet bekend was) en eventuele gegevens in het kaartje opgenomen zijn. Samen zetten we de puntjes op de i en klaar is het geboortekaartje voor jouw kindje!

Het geboortekaartje van Olivier

Druk- & papieradvies

Naast het ontwerp van je geboortekaartje geef ik je graag advies over op welke papiersoort je kaartje het best uitkomt en waar je terecht kunt voor bijpassende enveloppen. Daarnaast zorg ik uiteraard dat het kaartje wordt aangeleverd volgens de aanleverspecificaties van de drukker van jouw keuze. Niet zo thuis in de wereld van drukwerk? Geen probleem! Ook daar adviseer is je graag over.

Het geboortekaartje van Sylke

Offerte

Benieuwd wat het ontwerp van jouw geboortekaartje kost? Dit hangt uiteraard af van waar je naar opzoek bent. Neem gerust vrijblijvend contact met me op via info@ellenvanderveer.nl voor een prijsindicatie.