Zeefdruk in opdracht

Wil jij graag een originele print aan de muur waar er maar één van gemaakt is? Ben je opzoek naar een bijzonder kado voor jezelf of een ander? Dan is een zeefdruk in opdracht iets voor jou.

Verschillende vrij werk zeefdrukken

Wat is zeefdruk en wat krijg ik dan?

Zeefdruk is een ambachtelijke printtechniek waarbij inkt door een hele fijnmazige zeef wordt getrokken. Door verschillende delen van de zeef af te dekken kun je hele gedetailleerde afbeeldingen printen. Door met verschillende lagen in verschillende kleuren te werken maak ik een mooie afdruk van wat jij wilt.

Ik heb inmiddels heel wat ervaring en ben wekelijks in het zeefdrukatelier te vinden. Hierin maak ik mijn eigen werk waarin veel dieren en planten een rol spelen. Neem maar eens een kijkje in de webshop. Ik vind het echter ook erg leuk om een speciale zeefdruk voor jou te maken.

Zeefdruk in opdracht voor de kinderkamer van Elias

Het leuke aan zeefdruk is dat het mogelijk is om veel verschillende stijlen te combineren. Zo laat de fijnmazigheid van de zeef het ook toe om bijvoorbeeld je eigen foto’s te combineren met verschillende kleurvlakken en lijnen. Hierdoor maak ik zo een origineel en persoonlijke afdruk voor je.

Het fijne aan zeefdruk is dat het makkelijk is om ook grotere afdrukken te maken. Formaten kunnen verschillen van A4 tot aan 50 bij 70 cm.

Zeefdruk in opdracht van de witte toren in Thessaloniki, Griekenland

Interesse?

Neem gerust contact met me op als je geïnteresseerd bent in een zeefdruk op maat. Ik geef je dan graag ook een vrijblijvende prijsindicatie. Stuur daarvoor een mailtje naar info@ellenvanderveer.nl.